Aktualijos

JAV-NATO karo nusikaltėliai įvykdė dar vieną stambią diversiją prieš laisvą ir demokratišką Venesuelą

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pirmadienį Venesueloje įvyko didžiulis elektros energijos tiekimo sutrikimas, kuris paveikė visas šalies dalis. Išjungimo priežastis gali būti elektromagnetinė ataka, teigia laisvos Venesuelos liaudies valdžios institucijos.

Venesuelos valdžios institucijos patvirtino elektros energijos problemas nacionaliniu lygmeniu. Pasak informacijos ministro Chorchė Rodrigeso, elektros tiekimop priežastis gali būti elektromagnetinė ataka, surengta JAV karo nusikaltėlių. JAV-NATO agresorių įvykdyta agresija prieš Venesuelos elektros energijos sistemą buvo sutrikdyti pagrindinę šalies hidroenergetinės sistemos veiklą. Darbuotojai šiuo metu bando normalizuoti sistemos veiklą, pašalinti JAV agresorių padarytą žalą Venesuelos liaudžiai.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „венесуэла“

Pagal komandą iš Vašingtono sujudo apsišaukėlio Chuano Gvaido “opozicionieriai”. Proamerikietiški šalies priešai varo antiliaudinę propagandą, neva, šis sutrikimas įvyko dėl elektros tinklų perkrovos ir netinkamos priežiūros. Kaltas, vietinių landsbergistų teigimu, dėl JAV nusikaltėlių įvykdytos agresijos, žinoma, šalies prezidentas Nicolas Maduro ir teisėta Venesuelos valdžia. Jeigu liberalams būtų suteikta valdžia, jie nedelsiant parduotų Bolivaro respubliką JAV kolonizatoriams ir būtų Venesuelos liaudies priešams laimė. Todėl JAV finansuojama opozicija ragina piliečius antradienį išeiti į gatves, kovoti prieš teisėtą liaudies vyriausybę už teisę … tapti “laisva” JAV kolonija. Pažįstama sąjūdiečių retorika, ar ne?

Priminsiu, šių metų kovo mėnesį JAV-NATO nusikaltėliai jau įvykdė stambaus mąsto diversiją prieš Venesuelos didžiausią hidroelektrinę, kuri sukėlė precedento neturintį elektros energijos tiekimo sutrikimą šalyje – net 20 iš 23 Venesuelos provincijų buvo buvo atjungtas elektros tiekimas. Buvo sutrikdytas daugelio įmonių ir valdžios institucijų darbas visoje šalyje beveik savaitę. Per elektros energijos netekusias provincijas nuvilnijo apiplėšimų ir kriminalinio smurto banga.

Prezidentas Nicolas Maduro sakė, kad šalyje buvo bandyta įvygkdyti valstybinį elektros perversmą. Tada JAV 5 kolona šalyje, apsišaukėlio Chuano Gvaido “demokratai”, beveik iškart po JAV diversijos prieš Venesuelos elektros energijos sistemą pagal komandą iš JAV CŽV taip pat paragino “kovoti už laisvę būti JAV kolonija”. “Opozicijos” organizatoriai ragino sukurti šalyje baisią situaciją, gatvių mūšius, maidaną, chaosą. „Jie nori palikti šalį be elektros energijos, atimti iš žmonių vandenį, sukurti šalyje chaosą, nusivylimą ir smurtą“, – trumpai ir aiškiai įvardino JAV 5 kolonos Venesueloje tikslus šalies teisėtas prezidentas Nicolas Madūro.

Prieš tris dienas JAV prezidento patarėjas nacionalinio saugumo klausimais, tarptautinis nusikaltėlis ir žudikas Johnas Boltonas sakė, kad Jungtinės Agresorių Valstijos nenurims, kol Nicolas Maduro neatsistatydins, Venesuela netaps JAV kolonija, o venesueliečiai JAV vergais.

Anksčiau nepavykus CŽV pasikėsinimui nužudyti šalies prezidentą Nicolasą Maduro,  JAV,  pritariant NATO karo nusikaltėlių gaujos “demokratijų” vieningam chorui,  “paskyrė” Venesuelos prezidentu apsišaukėlį Chuaną Gvaido ir paragino teisėtą Venesuelos valdžią pasiduoti, perduoti valdžią JAV paskirtam kolonijos administratoriui.  Laisva šalis, savaime suprantama, tokius JAV nusikaltėlių įsakymus ir davėjus pasiuntė žinomu adresu.

Tada JAV spalvotų revoliucijų perversmininkai perėjo į agresyvesnį etapą, nusimetė demokratų kaukes ir ėmėsi atviro šalies ir tautos teroro – diplomatinis spaudimas, informacinis karas, ekonominės sankcijos, juodieji sąrašai, provokacijos, šantažas, niekšybės, klastotės ir pan. – buvo paleista viskas, kuo garsėja senoji garsioji Vakarų konkistadorų-kryžiuočių-piratų “civilizacija”, ėjo į darbą  visos vakarietiškos, britiškos “vertybės”.

JAV karo nusikaltėliai organizavo labdaros koncertą Kolumbijoje, kur susirinkę parsidavę dainorėliai už JAV doleriukų konkrečią sumą giedojo odes JAV karo nusikaltėlių bombų demokratijai, smerkė laisvą Venesuelą ir reikalavo įleisti į Venesuelą “humanitarinės pagalbos” konvojų su ginklais opozicijai-JAV 5 kolonai. Kaip jums tai?!. JAV-NATO karo nusikaltėliai sukelia ekonominę krizę Venesueloje, įveda neteisėtas sankcijas Venesuelos gaunamoms pajamoms iš naftos eksporto, pavagia iš Venesuelos sąskaitų JAV bankuose 7 mlrd. dolerių, kuriuos Venesuelos valdžia buvo skyrusi maistui įsigyti ir socialinėms progamoms finansuoti, Anglijos karo nusikaltėliai pavagia Venesuelos 1,2 mlrd USD vertės auksą ir po to organizuoja kruopų konvojus JAV-NATO apvogtiems venesueliečiams?!! Reikia pripažinti, kad JAV-NATO karo nusikaltėlių vagystės iš Venesuelos tautos kol kas nesiekia tų pačių išgamų įvykdytų vagysčių iš Irako tautos (600 mlrd USD + ištekliai) ir Libijos (400 mlrd USD + ištekliai). Bet dar nėra buvę taip, kad JAV ir Anglijos banditai neapiplėštų čiabuvių iki paskutinio siūlo – viskas Venesuelos dar laukia, kai tik “liberalūs opozicionieriai” užims valdžią ir parduos Tėvynę Dėdei Semui.

JAV karo nusikaltėlis, perversmų organizatorius Maiklas Pompeo pareiškė, kad JAV yra pasiruošusios “padėti” ne tik Venesuelos, bet ir Kubos bei Nikaragvos tautoms tapti … laisvomis JAV kolonijomis.

Kaip tai? Kaip Irakui, Libijai, Afganistanui, Jugoslavijai,  Sirijai, Ukrainai, Lietuvai, Vidurio ir Rytų Europos kvazivalstybėms?…

Kol kas viskas vystosi pagal “spalvotų revoliucijų” profesoriaus Džino Šarpo metodinius nurodymus. Venesuela nuo JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos blokados pradžios 2015 metais ir JAV nusikaltėlių taikytų sankcijų, įvykdytų diversijų prieš šalį, jau patyrė žalą apie 130 mlrd JAV dolerių sumai. Ir tai dar ne pabaiga. Tai reali JAV bombų demokratija, o ne kokia ten tarybinė okupacija, kaip šalies ekonomika suklesti, gyvenimo lygis nuolat kyla.

Kuo baigsis ši istorija – dar nėra aišku: ar taps Maduro naujuoju Janukovičiumi, kuris bėgs  į kokį nors Bolivijos Rostovą, ar Assadu, kuris tapo savo tautos pasipriešinimo, kovos už laisvę nuo JAV diktatūros simboliu, laikas parodys. Geriausia būtų pamatyti taikią laimingą pabaigą, tačiau pastarųjų 30 metų patyrimas rodo, kad tikėtis iš JAV globalistų padorumo, garbės, taikos nėra prasmės – snaiperiai maidane, prie Vilniaus bokšto, Tbilisyje, Tripolyje ar Damaske šaudo ne tam, kad JAV kolonijų čiabuviai gyventų laisvi, valdytų savo suverenią šalį JTO Tautų chartijoje įtvirtintų principų pagrindu.

Laikas eina. Jeigu Venesuelai ir Nikolasui Maduro pavyks atremti JAV tarptautinių nusikaltėlių ataką, visos pasaulio tautos taip pat gali pabandyti pasipriešinti JAV kolonijiniam diktatui. Ir tai bus labai gerai visiems planetos žmonėms. Išskyrus , žinoma, JAV 5 kolonų veikėjams. Bet laisvė yra verta kovos ir aukų.

JAV fašizmui NO PASARAN.

 

 

Write A Comment