Aktualijos

Kas įvyks, jeigu NATO užpuls Rusiją?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viena iš rusofobiškiausių pasaulyje valstybių yra Lenkija. Lenkiją seras Vinstonas Čerčilis yra taikliai pavadinęs “Europos hiena”, kai Lenkija, kartu su savo sąjungininke nacistine Vokietija ir Adolfu Hitleriu, užpuolė ir pasidalino Čekiją po 1938 metų Miuncheno suokalbio, kurį su fiureriu sudarė Anglijos, Prancūzijos ir Italijos vadovai atitinkamai Čemberlenas, Daladje ir Musolinis.

Lenkija, kurios mąsinę sąmonę JAV informacinėmis technologijomis (Overtono langais) performatavo CŽV ir MI6 technologai, jau užmiršo, kad už kovose už Lenkijos išvadavimą krito apie 600 000 tarybinių karių, daugiausiai rusų. Lenkijoje dabar jau nugriauti visi paminklai kariams išvaduotojams, Lenkijoje niekinama viskas, kas rusiška, lenkai nekenčia rusų ir Stalino, kurio dėka Lenkija po II Pasaulinio karo pasididino savo teritoriją net 30 procentų, gavo iš Stalino rankų vokišką pajūrį, nuostabų Sopotą, Gdanską, Malborką, Sudetus.

Lenkija šiuo metu vėl ginkluojasi ir ketina pakartoti daugybę kartų jiems nepavykusį žygį prieš Maskvą. Lenkijoje dabar garbinamas fašistas Jozefas Pilsudskis, kuris svajojo užgrobti Rusiją ir Maskvoje Raudonoje aikštėje ant sienos užrašyti “Kalbėti rusiškai draudžiama”.

Šiandien , savaime suprantama, lenkų smegenų plovimas nacionalizmo nuodais duoda savo rezultatus, lenkai ginkluojasi, grasina savo kaimynams. Vienas lenkų besmegenis generolas NATO 70-mečio proga su lenkiškai šlėktišku pasipūtimu pareiškė, kad NATO privalo panaudoti branduolinį ginklą prieš Rusiją ir tai būtų išmintinga. Militaristinės rusofobinės psichozės paveiktiems nepagydomai nacionalistams savižudiška mirtis atrodo išmintinga.

Kas įvyktų, jeigu NATO išprotėję karo vanagai ryžtųsi panaudoti branduolinį ginklą prieš taikią Rusiją, parodyta šiame filmuke. Pažiūrėk ir kol turi galimybę tramdyk nacius , nacionalistus, kapitalistus, fašistus, konservatorius, liberalus,nes vėliau gali būti vėlu.

 

Write A Comment