Informacinis karas

2014-02-22 JAV-ES įvykdė valstybinį perversmą Ukrainoje. Perversmo vykdytojai iš Lietuvos.

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sukanka jau 5-eri metai, kai JAV, Jungtinės Karalystės ir Europos Sąjungos tarptautiniai nusikaltėliai įvykdė valstybinį perversmą Ukrainoje. Po kiekvieno sėkmingai įvykdyto valstybinio perversmo, spalvotos revoliucijos, sąjūdžio, JAV-Vakarų kolonizatoriai į valdžią atveda marionetines proamerikietiškas chuntas, ištraukia iš pačių vietinės visuomenės padugnių rinktinius niekšus, padugnes, atiduoda šiems labiausiai degradavusiems veikėjams statyti ant melo ir teroro pamatų antiliaudinę politinę sistemą, kurios tikslas yra pavergti vietines tautas ir parduoti jas Vakarų kolonizatorių vergovėn. Pagrindiniai tokių antiliaudinių nacionalistinių režimų valdymo metodai yra gebelsiškas beribis melas, totalinė sisteminė-politinė korupcija ir visuotinis pilietinės vsiuomenės teroras. Kuo labiau tauta bando išsilaisvinti iš vietinių JAV 5-tos kolonos kompradorinių elitų vergovės, tuo žiauresni ir intensyvesni darosi chuntos valdymo metodai – melas, korupcija, teroras.

Ypatingai žiauriai JAV-NATO karo nusikaltėliai, savo esme jie yra tie patys Adolfo Hitlerio idėjiniai ir praktiniai pasekėjai, veikė ir veikia Ukrainoje. JAV-NATO karo nusikaltėliai, kaip ir 1941-06-22 prieš Tarybų Sąjungą,  į Ukrainą metė visą armiją tarptautinių fašistų, nacionalistų, divizijas samdinių, niekšų, žudikų, sadistų, aferistų, kuriuos JAV fašistai surinko iš visų savo kolonijų ir atrinko iš labiausiai degradavusių ir tuo labiausiai pasižymėjusių tarpo. Tokios internacionalinių padugnių neeilinės atrankos reikalavo ypatingos reikšmės ir svarbos užduotis. Vykdant valstybinį perversmą Ukrainoje, istorinėse Rusijos žemėse, kuriose nuo amžių gyveno etniniai rusai, pravoslavai, JAV-NATO karo nusikaltėliams, Vakarų kolonizatoriams reikėjo įvykdyti iki tol dar niekada nedarytą, siaubingai makabrišką, neįtikėtinai baisų masinį nusikaltimą – Vakarų išsigimėliams būtinai reikėjo iš etninių rusų Ukrainoje masinės ir atskiro individo sąmonės ištrinti etninį-kultūrinį ruso kodą, pašalinti iš Ukrainos rusų sąmonės genetiniame lygyje savęs identifikavimo etninius požymius, atimti iš Ukrainos rusų istorinę atmintį ir į jų vietą pripumpuoti kažkokį Vakarų Ukrainos banderlogų, nacionalistų neapykantos savo etninėms šaknims surogatą, priversti Ukrainoje gyvenusius rusus nekesti savo etninių brolių Rusijoje, nekesti savo istorijos, kultūros, tapti mankurtais, paklusniais įrankiais JAV-NATO kolonizatorių rankose.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „переворот на Украине снайперы“

Žinoma, tokiam neeliniam, nežmoniškam eksperimentui atlikti reikėjo taikyti ypatingai aukšto intensyvumo melo, korupcijos, teroro metodus. Kad priversti Ukrainos rusus pajusti save “ukrainiečiais”, banderlogais Ukrainoje intensyviai buvo naudojama žinomi cirko dresūroje taktika, kai į neapmokytų, nedresiruotų gyvūnų būrį nepastebimai įleidžiami jau išdresiruoti, paruošti, šeimininkų komandas tiksliai vykdantys, agresyvūs tos pačios rūšies gyviai, kurie pripratina laisvus gyvūnus paklusti komandoms. Taip ir Kijevo maidane šmėžavo visas internacionalas JAV CŽV apmokytų, išdresiruotų, absoliučiai degradavusių spalvotų revoliucijų “ekspertų” ir vykdytojų, kurie šią šalį pavertė dar viena JAV kolonija, JAV nematomo karo (proxy) prieš Rusiją dar viena zona, dar vienu nestabilumo, tautinės nesantaikos, įtampos Europoje, grėsmės taikai ir saugumui pasaulyje nuolat rusenančiu židiniu, JAV vykdomos valdomo chaoso pasaulyje užsienio politikos dar vienu fragmentu

Žinoma, 2014-02-22 JAV įvykdytame valstybiniame perversme Vašingtonui įsakius dalyvavo ir “spalvotų” revoliucijų ekspertai iš Lietuvos , teigia buvęs aktyvus Maidano dalyvis, teroristinės organizacijos “Dešinysis sektorius” aktyvistas Nikolajus Dulskis.

Apie visiems gerai žinomą spalvotų revoliucijų “ekspertą” iš Lietuvos Audrių Butkevičių žiūrėti nuo 6:30 minutės, tačiau įdomus ir visas filmukas.

Įdomu, ar pagal Lietuvos Respublikos įstatymus žmogus, nužudęs ne vieną žmogų yra nusikaltėlis? Ar prieš tokį kovotoją už Ukrainos laisvę tapti JAV kolonija nėra pagrindo pradėti bent ikiteisminį tyrimą? N.Dulskis gal žino, ką sako, vis gi žmogus, kuris “dirbo” Maidano įvykių epicentre? Ar Lietuvos teisėsaugai rūpi tik tokie “šnipai” kaip Algirdas Paleckis,  eretikai-knygų leidėjai kaip Povilas Masilionis ar tokie nieko nenužudę ir veikę pagal įstatymą “karo nusikaltėliai” kaip Jurijus Melis?…

 

Write A Comment