Aktualijos

A.Kubilius mobilizuoja fašistines organizacijas kovai su istorine tiesa

Pinterest LinkedIn Tumblr

A.Kubilius, žinomas ‘naktinių” reformų meistras, po kurių Lietuva buvo apiplėšta iki paskutinio siūlo, paskelbė naują kryžiaus žygį prieš lietuvių tautą. Niekam nėra paslaptis, kad konservatorių ir liberalų šeimininkai iš JAV vis labiau pralaimi informacinį karą prieš Rusiją. Čia 1990 metais “patriotai” galėjo nevaržomai begėdiškai meluoti apie tarybinio režimo “žiaurumus”, pasakoti pasakas apie Vakaruose neva esančią demokratiją, apie laisvę, kurią suteikia JAV kolonizatoriai savo okupuotų šalių čiabuviams, kaip Vakarai gina žmogaus teises bombarduodami suverenių valstybių gyventojus, žudydami žmones. Per 28 metus begėdiško konservatorių, liberalų melo, klastočių, korupcijos ir nusikaltimų prieš tautą landsberginės fantazijos įtikina tik jaunuosius konservatorius ir liberalus, ir tai tik trumpam. Pagrindinis jaunųjų konservatorių, liberalų lygų devizas skelbia – jeigu jauniesiems konservatoriams, liberalams sudaryti šiltnamio sąlygas, iš jų gali išaugti geros daržovės. Kai kas jau iš jorkšyrinių šunų voljero pasiekė daržovių lygį, pavyko, škias…

-Andriau, kaip ten ekonominiai stebuklai Marijos žemėje? Nematoma A.Smito ranka patikimai perkrausto mužikų turtą į mūsų kišenes? -Dalia, mes juos plėšiame jau 28 metai, o jiems vis Rusija kalta. Landsbergis sakė, kad šunauja yra pasiruošusi dar ir kare su Rusija už JAV banksterių interesus mirti.

Bet konservatoriai puikiai jaučia, kiek nusikaltimų jie įvykdė prieš lietuvių tautą. Galima apgaudinėti vieną žmogų visą laiką. Galima apgaudinėti dalį žmonių tam tikrą laiką. Tačiau neįmanoma apgaudinėti visų žmonių visą laiką. Todėl didysis “ekonomikos guru” A.Kubilius jaudinasi visiškai pagrįstai – tiesa visada nugali ir teisingumas pasiekia sukčius konservatorius, liberalus anksčiau ar vėliau. A.Kubilius, žinoma, pageidautų, kad teisingumas pasiektų jo megztų berečių diviziją kiek galima vėliau – labai jau norisi pasidžiaugti iš nusikalstamos veiklos gautu pelnu. Lietuvoje konservatorių partijoje narių yra tik 14 tūkst., jie per rinkimus gauna tik 7-8 procentų rinkėjų balsus, tačiau nežiūrint į mikroskopinį konservatorių kompradorinės politikos palaikymo koeficientą, Savanorio Nr.1 partiejcai save įsivaizduoja visa Lietuva. Jie visas savo narkotines fantazijas taip ir vadina – Lietuva nusprendė!! Anot kubilinių, Lietuva “nusprendė” sunaikinti savo pramonę, mašinų ir staklių gamybą, darbo vietas, žemės ūkį, jūrų laivyną, atominę energetiką, mokslą, švietimą, sveikatos apsaugą, socialines garantijas, Lietuva “nusprendė”  tapti skurdžiausia Europos valstybe, daugiausiai alkoholio vartojančia, sparčiausiai nykstančia , masiškiausiai emigruojančia tauta, rusofobiškiausia ir labiausiai priklausoma nuo JAV kolonija. Konservatoriai tik padėjo įgyvendinti Lietuvai savižudybės planą. 

Konservatorių bibliniai “pasiekimai” ir “nuopelnai” Lietuvai

Toks konservatorių nesavanaudiškumas dar 1990 metų jų prichvatizacijos laikais, Mažeikių naftos vagystės ar LEO LT aferos metu jau nieko nebeįtikino, o dabar ir arkliai žino, kad kubiloidai gali išgyventi bent minutę nemeluodami.

Užgrobę visas masinės dezinformacijos priemones, sukišę į visus viešojo informavimo šaltinius rinktinius melagingų žinių kūrimo valkatas, parsidavusius žurnaliūgas, feikinių naujienų kurpėjus, ančių kepėjus, sukūrę daugiapakopes melo generavimo, informacinio karo prieš lietuvių tautą struktūras, masinės sąmonės terorizavimo organizacijas, kurių informacinio karo nusikaltėliai prievartauja masinę Lietuvos piliečių sąmonę – konservatoriai nerimsta ir ieško naujų tautos psichologinio teroro atakų formų.

 

A.Kubilius vėl, kaip ir sąjūdžio laikais, šaukiasi Vakarų kolonizatorių pagalbos, maldauja vėl okupuoti Lietuvą, vėl ir dar intensyviau kolonizuoti bundančios tautos sąmonę. Anksčiau sukurtos kibernetinio saugumo pajėgos (Jorkšyrų elfai, Rytų Europos studijų pornocentras, įvairūs pseudoinstitutai, žmogaus teisių atėmimo centrai ir panašūs žmonių kvailinimo sorosiniai fondai jau nebe pajėgia žudyti tiesos, meluoti tiek, kad JAV 5 kolona Lietuvoje jaustųsi saugiai ir galėtų toliau nebaudžiamai terorizuoti Lietuvos žmones. Konservatoriams, liberalams, socdemams vis sunkiau pavyksta milžiniškomis melo dozėmis ir represinių struktūrų teroru maskuoti savo nusikalstamos veiklos rezultatus.

A.Kubilius ragina sukurti dar vieną, papildomą, dar galingesnį, jungtinį NATO okupantų teroristinį darinį, dar vieną lietuvių masinės sąmonės teroro struktūrą, kuri vykdytų tokio mąsto intervenciją į visuomenės sąmonę, tokį piliečių smegenų kiliminį bombardavimą, tokį totalinį smegenų plovimą, kad visuomenėje neliktų vietos sveikam protui, laisvam, kritiškam mąstymui, savarankiškam tikrovės, laisvos nuo konservatorių cenzūros, liberalų diktatūros suvokimui. Ir, žinoma, tai pompastiškai vadina pasipriešinimu Kremliaus dezinformacijai ir propagandai. O priešintis iš tiesų reikia konservatorių agresijai, terorui, melui, dezinformacijai, propagandai.

Tokia  NATO informacinės agresijos invazija padėtų konservatoriams išvengti atsakomybės už per 28 metus įvykdytus nusikaltimus prieš lietuvių tautą, po patriotinės demagogijos skraiste leistų jiems paslėpti savo veiklos nusikalstamus rezultatus, sukurtų sąlygas ilgiau išlaikyti Lietuvą NATO okupacijoje ir apsaugotų konservatorių privilegijuotą padėtį ir, kas be ko, išsaugotų konservatoriams jų “nepakeliamu” darbu “vardan tos” įgytą turtuką. Todėl papildoma visuomenės sąmonės terorizavimo struktūra A.Kubiliaus “patriotams” labai reikalinga – labai jau sunkus darbas yra klastoti istoriją ir slėpti tiesą.

Konservatorių okupuota žiniasklaida – tai visuomenės terorizavimo priemonė

 

Lietuvai teks dar vienas konservatorių teroro išpuolis, dar vienas saugumo agentų siautėjimas, dar vienas gūdaus melo ir falsifikacijų puolimas.

Priešinkis JAV 5 kolonos – konservatorių, liberalų, informacinei agresijai, psichologiniam terorui.

Tiesa išlaisvina, laisvė yra neįmanoma be teisingumo.

 

Write A Comment