Aktualijos

V.Putinas susitiko su D.Trampu Helsinkyje

Pinterest LinkedIn Tumblr

2018 metų liepos 16 dieną pasaulio politikos lyderis, faktinis planetos Žemė vadovas, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas Suomijos sostinėje Helsinkyje Prezidentų rūmuose (beje, kaip ir Lietuvos Prezidentūrą, šiuos rūmus pastatė ir Suomijai padovanojo Rusija) susitiko su  pasaulio parazitų tarpusavio rietenų draskomų Jungtinių Agresorių Valstijų prezidentu Donaldu Trampu. Pasibaigus Rusijos geriausiai futbolo istorijoje organizuotam  pasaulio futbolo čempionatui pasaulio lyderis V.Putinas padovanojo NATO (Nacionalinės Amerikos Teroristinės Organizacijos) vyriausiam vadui D.Trampui futbolo kamuolį.

Taip alegorijų ir nestandartinių sprendimų meistras V.Putinas Vakarams, tarptautinio terorizmo šaltiniui ir rėmėjams, priminė, kad dabar kamuolys jų aikštelės pusėje, tiesiog įvartis jų vartuose, todėl JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujai laikas nutraukti Vakarų vykdomas agresijas, karus, intervencijas, kolonijinę, militaristinę ekspansiją, nutraukti NATO vykdomus visame pasaulyje tarptautinius nusikaltimus, karo nusikaltimus, nusikaltimus žmoniškumui, laikas Vakarų tarptautiniams nusikaltėliams prisiminti tarptautinę teisę ir atsakyti už Vakarų kolonijinės ekspansijos metu padarytus nusikaltimus. V.Putinas taip priminė, kad konkistos laikai baigėsi ir NATO konkistadorų gaujai laikas nešdintis iš Sirijos, Irako, Afganistano, Libijos, Ukrainos, laikas baigti karines provokacijas, nesibaigiančius NATO piratų manevrus Pabaltijyje, Lenkjijoje, Rytų ir Vidurio Europoje, vykdyti valstybinius perversmus, “spalvotas” revoliucijas, maidanus, tahrirus, sąjūdžius, solidarumus suvereniose valstybėse. Tiesiog laikas Vakarams baigti plėšikauti visame pasaulyje ir gyvenimui užsidirbti savo darbu.

V.Putinas ir D. Trampas, be kita ko, pakalbėjo ir apie “labai kvailus žmones, kurie nori pyktis su Rusija”. Ir pasiekė bendrą poziciją – RUSOFOBAI IŠ TIESŲ YRA LABAI KVAILI ŽMONĖS…

JAV parazitinė giluminė vyriausybė, klintonidai, neokonai, jų vasalai visame pasaulyje šį V.Putino pasiūlytos taikos simbolį įvertino kaip velniai šventintą vandenį, kaip vampyrai kryžių ir česnakų pynę. D.Trampo susitikimą su Rusijos prezidentu įvertino kaip egzorcizmo seansą Vakarų satanistams, o patį JAV prezidentą paskelbė už įstatymo ribų ir ėmė spiegti apie impičmentą. Vakarų kolonijinės eros pabaiga artėja, JAV-NATO parazitai, tiek šimtmečių prabangiai lėbavę iš nusikalstamu būdu prisiplėšto visame pasaulyje turto, savo valia nenori skirtis su kruvina kolonijine praeitimi, kolonizatorių privilegijomis, Vakarų plėšikų nusikalstamu būdu įgyta prabanga. Pasaulio laukia dar ilgas kelias į taiką, ramybę, gerovę, kol bus sutramdyti Vakarų grobuonys. Ir istorinis Rusijos-JAV susitikimas Helsinkyje – pirmasis žingsnis šiame sunkiame kelyje, pirmasis šviesus spindulys JAV-NATO liberalaus Melo, Tamsos, Blogio karalystėje.

http://kremlin.ru/events/president/news/58017

V.Putino susitikimas D. Trampu Helsinkyje vyko ramioje, konstruktyvaus dialogo, tarpusavio supratimo, abipusės pagarbos ir geros valios aplinkoje. Nebuvo jokių jokių rankos tampymų, tėviškų paplekšnojimų per petį, vedžiojimų už piršto, pleiskanų valymų nuo kostiumo ar senutės karalienės vedžiojimas paskui save. Buvo tik konstruktyvus dialogas,  pabrėžtinas diplomatinis etiketas ir pagarba neginčijamam autoritetui, taikos ir saugumo Žemėje garantui.

Pasirašykite peticiją dėl NATO teroristinės organizacijos panaikinimo – https://www.peticijos.com/stop_us-nato_agresija_pasauliui_taika_o_ne_3_pasaulini_kara

 

Write A Comment