Aktualijos

Demaskuojamas Didžiosios Britanijos globalinis melas apie Sergejaus ir Julijos Skrypalių nunuodijimą

Pinterest LinkedIn Tumblr

Didžiosios Britanijos globalinis feikas apie S. ir J. Skrypalių nunuodijimą ir Rusijos GRU pėdsakus vis labiau demaskuojamas. Visi puikiai žino, kad JAV , Didžiosios Britanijos, Vakarų, NATO demokratija yra ne kas kita, o tik melu bei karine agresija grįsta neokolonijinė ekspansija. Britų melagiai, britų tarptautiniai nusikaltėliai, aferistai jau seniai ir pelnytai yra vadinami biblinio mąsto niekšais, kuriems nieko nėra švento ir nėra tokio nusikaltimo, kurio nepadarytų Jos Didenybės išsigimę pavaldiniai.

Su Rusijos televizijos kanalo Russia today generaline direktore Margarita Simonian susisiekė paprasti žmonės Aleksandras Petrovas ir Ruslanas Boširovas, tie patys , kurie lengva Anglijos džeimsų bondų ranka buvo paversti GRU kileriais, siaubingais nuodytojais, kurie , vykdydami GRU ir asmeniškai V.Putino, kaip tvirtina Anglijos feikų gamintojai iš Didžiosios Britanijos vyriausybės, užduotį, bandė nunuodyti Rusijos išdaviką, buvusį FSB darbuotoją Anglijos šnipą. Vaikinai papasakojo , kaip jie tapo , Terezos May dėka, JTO Saugumo Tarybos specialios sesijos didvyriais ir dar vienos JAV, ES, GB, NATO karo nusikaltėlių  informacinės agresijos prieš Rusiją ir naujos sank cijų Rusijai bangos priežastimi. Labai juokingi šiais laikais Britanijos melagiai, labai juokingi.

Tačiau, kai prisimeni, kaip tie patys Vakarų, JAV, NATO  niekšai lygiai tokių pat šlykščių prasimanymų pagrindu, pakratę JTO Saugumo Tarybos posėdyje mėgintuvėliu su miltais,  sunaikino Jugoslaviją, Afganistaną, Iraką, Libiją, Siriją, Ukrainą, išvogė šių šalių turtą už trilijonus dolerių, nužudė apie 3 mln. žmonių, dešimtis milijonų žmonių privertė bėgti iš savo šalių, kęsti skurdą, neviltį, badą, darosi baisu. JAV-NATO karo nusikaltėlių gauja yra Blogis, pasiutęs šuva, draskantis Žemės rutulį.

Pasaulį šiuo metu gelbsti tai, kad Rusija turi savo galingą kontrpropagandos aparatą ir nuosekliai demaskuoja Vakarų “demokratų”-kolonizatorių melą ir klastotes. Slobodanas Miloševičius, Sadamas Huseinas, Muamaras Kadafis ir kitos JAV-Didžiosios Britanijos-NATO karo nusikaltėlių aukos tokio galingo kontrpropagandos resurso, kuriuo apdariai pasirūpino Rusija, neturėjo, jie negalėjo, neturėjo galimybės pasakyti pasauliui baisią tiesą, kokie išgamos yra JAV, Didžiosios Britanijos, Vakarų, NATO karo nusikaltėlių gauja. Ir buvo Vakarų tarptautinių nusikaltėlių šaltakraujiškai nužudyti viso pasaulio akivaizdoje. Pasaulis abejingai stebėjo JAV, NATO karo nusikaltėlių atvirai vykdomus tarptautinius nusikaltimus prieš minėtas šalis, kadangi buvo užhipnotizuotas Vakarų siaubingai ciniško melo ir holivudinių televizijos paveiksliukų, apgautas Vakarų  nusikalstamos dezinformacijos begalinio srauto.

“Neklausk, kam skambina varpai. Jie skambina tau” (E.Hemingvėjus).

Kiekvieną kartą, kai JAV, Didžiosios Britanijos, NATO karo nusikaltėliams pavyksta įgyvendinti savo melą, realizuoti savo prasimanymus ir jų pagrindu apiplėšti laisvas šalis, laisvas tautas, Vakarų nusikaltėliai kiekvieną kartą prieina vis arčiau prie kiekvieno jų dar neapiplėšto žmogaus, kurį bet kurią akimirką gali ištikti Huseino, Kadafio, Miloševičiaus ir jų tautų likimas.

Kad blogis triumfuotų tereikia, kad geri žmonės nieko nedarytų.  JAV, Didžioji Britanija, NATO – tai Melas ir kruvini nusikaltimai. Demaskuoti juos būtina kiekvienam sveiko proto žmogui, jeigu jis nori turėti ateitį.

M.Simonian intervju-Didžiosios Britanijos melo demaskavimas su “GRU agentais” Aleksandru Petrovu ir Ruslanu Boširovu –

Write A Comment